Aanmelden

Terugkijkend op de Kunst- & Cultuurmarkt van 1 september 2018 op het terrein naast de Krachtcentrale, kunnen we alleen maar zeggen, dat het een groot succes was.

Ook wethouder Marlous Verbeek was zo enthousiast over de Kunst- & Cultuurmarkt dat er op zaterdag 7 september 2019 weer een Kunst- & Cultuurmarkt op dezelfde plek mag worden georganiseerd.

Voor de aanvraag van subsidie voor de Kunst- & Cultuurmarkt is het noodzakelijk, dat we voor eind januari 2019 weten hoeveel mensen er weer mee willen doen.

Daarnaast willen we muzikanten een podium bieden om volgend jaar gedurende de dag muziek te maken. Daarom nodigen we (jonge) muzikanten van harte uit om de Kunst- & Cultuurmarkt op 7 september 2019 muzikaal op te luisteren.

We maken een folder (i.p.v. een flyer), waarin de kunstenaars uitgebreid voorgesteld worden, met een foto en een klein stukje tekst.

In de maand voorafgaand aan de Kunst & Cultuurmarkt, mogen kunstenaars hun kunstwerken ophangen of neerzetten in de bibliotheek van Huizen.

Om dit alles te kunnen organiseren vragen we naast subsidie ook om sponsors. Ter promotie word je bedrijf vermeldt in de folder.

Via mail kun je antwoorden op onderstaande vragen:

  • Wil je weer op de Kunst- & Cultuurmarkt Huizen staan op 7 september 2019?
  • Ben je een (jonge) muzikant en wil je spelen?
  • Wil je in 2019 in de folder staan met een foto en een stukje over je werk?
  • Heb je interesse om in augustus 2019 een kunstwerk in de bibliotheek op te hangen of neer te zetten?
  • Wil je de Kunst- & Cultuurmarkt sponsoren?

Je antwoorden (deelnemers liefst voor eind januari 2019), graag mailen naar Olga Dol. Klik daarvoor HIER. Of naar het emailadres van Kunst- & Cultuurmarkt Huizen.

Alvast hartelijk dank voor je reactie namens de organisatoren,

Olga Dol en Janine van der Hulst-Veerman